Serveis i Tarifes

Els serveis bàsics del gimnàs

Assessorament gratuït a la sala de fitness

Dins de la sala de fitness no estaràs sol o sola, sinó que sempre hi haurà algun del nostre personal qualificat per atendre't i assessorar-te de les màquines o exercicis adients.

Assessorament gratuït de nutrició i dietètica

Tens l’oportunitat d’aconseguir els teus objectius amb l’alimentació gràcies a l’assessorament dels nostres nutricionistes i dietistes qualificats que t’aconsellaran i et guiaran per uns millors resultats o per realitzar una alimentació saludable.

Sauna seca o finlandesa

És un mètode original de Finlàndia utilitzat per baixar les temperatures, funciona mitjançant un sistema de resistències elèctriques que calenta les pedres que al posar-se ardents desprenen calor en sec. La temperatura a l’interior de la sauna assoleix de 80 a 90ºC amb una humitat relativa de sota el 20%. Els seus beneficis son diversos, però aconsegueix una molt bona higiene a la pell a causa d’una transpiració molt profunda, obrint els porus i eliminant toxines i bactèries.

Taquilla d’ús diari

Hi ha uns espais reservats per deixar els objectes personals mentre s'està dins del gimnàs, però has de portar el teu propi cadenat per poder tancar-ho amb seguretat.

Activitats dirigides

Actualment realitzem classes dirigides de defensa personal.

Matricula

Per donar-te d'alta com a client has d'abonar un pagament de 40€

Mensualitat

45 €/mes

La quota mensual té la durada d’un mes i inclou els serveis bàsics del gimnàs.

Trimestral

120 € cada 3 mesos

La quota trimestral abasta tres mesos i inclou els serveis bàsics del gimnàs amb un preu més reduït.

Anual

450 € cada 12 mesos

La quota anual son 12 mesos des del primer i únic pagament i inclou tots els serveis bàsics del gimnàs, però amb un preu més econòmic.

Manteniment

10 €/mes

És una quota que et permet mantenir l’alta en el mes que no podràs assistir per alguna causa, però no podràs accedir a les instal·lacions, d’aquesta manera al tornar no tindràs que abonar la matricula de nou. S'ha de comunicar a la recepció del gimnàs.

Una sessió

10 € la sessió

És una entrada d’una sessió d’entrenament al gimnàs, la cual inclou la utilització de les instal·lacions amb els serveis bàsics del gimnàs.

Bono de sessions

15 sessions: 90€

30 sessions: 160€
Si vols venir dies aleatoris però no saps quan podràs venir aquesta és la teva quota, és un accés d'un determinat nombre de sessions a l'any. La sessió surt a un preu més econòmic que pagar una sessió única cada vegada.

Karate infantil

35€/mes

Dels 4 als 14 anys a escollir dos dies de la setmana.

Karate

45 €/mes

La realització de l’activitat per adults és de 45 € al mes
+ 20€/mes si vols utilitzar la resta de les instal·lacions del gimnàs.

SUPLEMENTS

TAQUILLA PERSONAL

+ 6€/mes

Serà exclusivament teva i podràs deixar el que vulguis sempre a punt per a quan vagis al gimnàs. Té un cost mensuals, tot i que els 6 primers mesos s’han de pagar de cop. Preguntar disponibilitat a recepció.

GIMNÀS 365

+ 5€/mes

Podràs entrernar al gimnàs 365 quan vulguis de 05:00h a les 00:00h tots els dies de l'any.

ENTRENADOR/A PERSONAL

UNA SESSIÓ 30€

BONO DE 8 SESSIONS 200€
(caducitat de 30 dies naturals)

BONO DE 15 SESSIONS 350€
(caducitat de 60 dies naturals)

BONO DE 30 SESSIONS 600€
(caducitat de 3 mesos)

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.