FAQ 365

Tot sobre la meva inscripció

En el moment que desitgis del mes pots introduint les dades a través de la web o personalment al gimnàs i un cop realitzis el pagament ja tens l'alta.

Podràs donar-te d'alta de manera ràpida i senzilla a través de la nostra web o presencialment al gimnàs. Si ho fas a través de la web, els passos són els següents:

1. Fes clic a "Inscriu-te".

2. Introdueix les teves dades personals.

3. Escull el gimnàs i la quota que vulguis.

4. Introdueix les dades de la targeta de crèdit o de dèbit.

5. Per abonar la teva inscripció trobaràs l’opció de pagament per la web mitjançant la nostra passarel·la de pagament segura i la teva alta es farà efectiva de manera immediata.

Després dels passos anteriors únicament t'has de dirigir a recepció amb el DNI el primer dia que accedeixis al centre, els tècnics et recolliran l'empremta dactilar i et faran una fotografia. A més, t’arribarà un correu per acceptar les condicions generals del gimnàs.

Un cop finalitzat tot ja haurà acabat el teu registre i podràs accedir a les instal·lacions des d’aquell moment.

L'edat mínima per inscriure’s i accedir al gimnàs és de 18 anys complerts, és a dir, la majoria d'edat.

Els pagaments sempre es realitzen amb targeta de crèdit o dèbit.

Un cop inscrit/a

Si, informant a la recepció del gimnàs abans del dia 20 del mes en curs i s’aplicarà un cop finalitzi el cicle de la quota actual.

Quan el banc retorna un rebut es bloqueja automàticament l’entrada al gimnàs fins que es faci front al pagament. En cas de voler tramitar la baixa s’hauria de fer efectiu el pagament pendent.

Pots donar-te de baixa en el moment que ho desitgis comunicant a la recepció abans del dia 20 del mes i la baixa es farà efectiva l’últim dia del mes pagat.

Si en accedir al gimnàs la teva empremta dactilar no funciona, posa't en contacte amb un membre del nostre personal a recepció o ficat en contacte amb el videoporter 24 hores que tenim a l’entrada de la instal·lació.

Informació sobre el gimnàs

Obrim les 24 hores, però segons la teva tarifa tindràs unes hores concretes per accedir a les instal·lacions. Tenim un horari d’atenció al client per atendre dubtes o canvi en les quotes.

Hi ha taquilles d’ús puntual, s'utilitzen amb un cadenat personal únicament quan estàs entrenant a les instal·lacions per deixar els efectes personals.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.