NORMATIVA DE L’ARGOS GYM I EL 365
 • Està totalment prohibit maltractar el material esportiu. Si us plau, no colpegi ni llanci el material. Tot maltractament d’aquest està subjecte a l’expulsió del gimnàs sense dret de devolució de l'import abonat.
 • Una vegada utilitzat el material, si us plau, torni a col·locar-lo en el seu lloc corresponent.
 • Aprèn a compartir el material esportiu, mentre descanses d'una sèrie una altra persona pot fer ús de la mateixa màquina esportiva, no monopolitzis els aparells, ja que tothom té el mateix dret a utilitzar-les. Ocupar un aparell no és ètic si no estàs entrenant.
 • Tot entrenament és sota la seva responsabilitat, és un gimnàs lliure de recomanacions esportives. Si necessita orientació esportiva té a la seva disposició un servei d'entrenadors personals com a un servei a afegir a la mensualitat.
 • El gimnàs no es fa responsable dels objectes personals, la vigilància dels mateixos queda sota la seva responsabilitat.
 • No es permet realitzar entrenaments personals entre clients amb àmbit de lucre dins de les nostres instal·lacions, en cas d’indici de transgressió d’aquesta norma automàticament serà donat de baixa i sense dret de reemborsament de l’import abonat.
 • Qualsevol robatori o furt de material serà denunciat a la policia, lliurant-se els enregistraments a les autoritats. Automàticament serà donat de baixa com a usuari del gimnàs, sense dret de devolució de l'import abonat.
 • Les mensualitats s'abonen automàticament a través de la targeta de crèdit/dèbit l'últim dia del mes anterior, com el pagament és immediat, la falta de fons o rebuig del pagament comporta l’accés denegat a la instal·lació fins que el pagament sigui regularitzat i un recàrreg de 3€.
 • Tota baixa en la mensualitat ha de fer-se abans del dia 20 de l'últim mes en alta per correu electrònic. Si no es notifica amb l'antelació descrita, el pagament de la seguent quota es farà efectiu i no hi haurà dret de devolució de l'import abonat.
 • Una vegada abonada la quota no es retornarà l’import sota cap circumstancia, de la mateixa manera si no s’avisa amb l’antelació suficient no es podrà realitzar cap canvi de quota.
 • Davant qualsevol pregunta hi ha un horari d’atenció al client en el qual podran solucionar-li qualsevol dubte. Consulti els seus horaris.
 • No intentin “colar” a una altra persona en la instal·lació que no sigui soci, l'entrada està monitorada les 24 hores i serà causa de baixa automàtica en la instal·lació, passant a ser persona non grata en totes les instal·lacions Argos Gym. Així mateix, es notificarà a la policia l'intent d'accés no permès com a intent de robatori, lliurant-se els enregistraments corresponents dels implicats.
 • És obligatori l'ús de tovallola durant l'entrenament dins de la instal·lació, per a una perfecta convivència amb els usuaris és important la higiene corporal i el respecte.
 • No es permet entrenar amb roba o calçat de carrer no apte per a realitzar esport.

La direcció es reserva el dret de tancar les instal·lacions durant una setmana a l’any per poder realitzar les tasques de manteniment i millora de les instal·lacions.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.