FAQ ARGOS

Tot sobre la meva inscripció

En el moment que desitgis del mes, pots introduir les dades a través de la web o personalment al gimnàs i un cop realitzis el pagament ja tens l'alta.

Podràs donar-te d'alta de manera ràpida i senzilla a través de la nostra web o presencialment al gimnàs. Si ho fas a través de la web, els passos són els següents:

1. Fes clic a "Inscriu-te".

2. Introdueix les teves dades personals.

3. Escull el gimnàs i la quota que vulguis.

4. Introdueix les dades de la targeta de crèdit o de dèbit.

5. Per abonar la teva inscripció trobaràs l’opció de pagament per la web mitjançant la nostra passarel·la de pagament segura i la teva alta es farà efectiva de manera immediata.

Després dels passos anteriors únicament t'has de dirigir a recepció amb el DNI el primer dia que accedeixis al centre, els tècnics et recolliran l'empremta dactilar i et faran una fotografia. A més, t’arribarà un correu per acceptar les condicions generals del gimnàs.

Un cop finalitzat tot ja haurà acabat el teu registre i podràs accedir a les instal·lacions des d’aquell moment.

Es cobrarà com a sessió d'entrenament i en cas d'apuntar-se posteriorment se li descomptarà de la mensualitat.

L'edat mínima per inscriure’s i accedir a la sala de musculació és de 16 anys complerts. Exceptuant l’activitat de Karate, que es realitza a partir dels 4 anys.

Hi ha dues formes de pagar la quota, en efectiu o targeta. Els pagaments sempre es realitzen la primera setmana del mes natural.

Un cop inscrit/a

No, pots donar-te de baixa a la recepció del gimnàs abans del dia 20 del mes en curs.

Si, informant a la recepció del gimnàs abans del dia 20 del mes en curs i s’aplicarà un cop finalitzi el cicle de la quota actual.

És una quota que et permet mantenir l’alta en el mes que no podràs assistir per alguna causa, però no podràs accedir a les instal·lacions, d’aquesta manera al tornar no tindràs que abonar la matricula de nou. El preu d’aquesta quota és de 10€/mes i es comunica a la recepció del gimnàs.

Quan el banc retorna un rebut es bloqueja automàticament l’entrada al gimnàs fins que es faci front al pagament, a més, hauràs d’abonar el pagament amb una penalització de 6 euros amb concepte de despeses bancàries.

En cas de voler tramitar la baixa s’hauria de fer efectiu el pagament pendent.

Pots donar-te de baixa en el moment que ho desitgis comunicant a la recepció abans del dia 20 del mes i la baixa es farà efectiva l’últim dia del mes pagat.

Si en accedir al gimnàs la teva empremta dactilar no funciona, posa't en contacte amb un membre del nostre personal a recepció.

Informació sobre el gimnàs

Obrim de dilluns a divendres de 9 a 22:30 hores i el dissabte de 10 a 14 hores, només tanquem els diumenges i els dies festiu.

Si, hi ha dos tipus de taquilles, les d’ús puntual o les de lloguer. La diferencia és que les d’ús puntual s'utilitzen amb un cadenat personal únicament quan estàs entrenant a les instal·lacions, en canvi, les de lloguer porten una clau per deixar els efectes personals i únicament la pot utilitzar aquella persona, però té un cost de 6 euros mensuals.

Si, a la sala de fitness sempre hi ha com a mínim un monitor o una monitora qualificat/da que segons les teves característiques et donarà i t’explicarà una rutina d’exercicis perquè la puguis seguir sense problema i puguis aconseguir els teus objectius.

Sense autorització del personal no es pot accedir a les sales buides d’activitats dirigides si no hi ha monitor, però si hi ha disponibilitat i et permeten l’accés no hi hauria problema.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.