Reeducació abdominal i sòl pèlvic
L’entrenament de reeducació abdominal i sòl pèlvic es pot realitzar tant en entrenament personal com en grup, realitzem un treball de faixa abdominal i sòl pèlvic molt complet, ja sigui com readaptació o per enfortir. A més d’un entrenament de força complet de tot el cos per millorar la postura i enfortir la musculatura de manera respectuosa amb el teu sòl pèlvic i el teu abdomen.
 
Aquest entrenament va dirigit a dones post part, que tenen alguna disfunció de sòl pelvià o que fa molt temps que no fan exercici i volen tornar a rependre el moviment tenint en compte el seu sòl pelvià i la funcionalitat del seu abdomen.
 
A més a més, totes les sessions grupals es fan online i presencial a la vegada, és a dir, que no has d’escollir una modalitat, sinó que cada dia pots escollir com assistir a la classe, al ser en directe i ser un grup reduït es corretgeixen tant a les presencials com a les que hi ha online.
 
Els horaris de reeducació abdominal i sol pèlvic en grup son:
- Dimarts i dijous a 9.00h
- Dilluns i dimecres a 10.00h
- Dilluns i dimecres a 17.30h
- Dimarts i dijous a 18.30h
 
Per més informació contacteu amb Raquel Barrachina al seu instagram @raquel.barrachina o al gimnàs al 973266195.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.