Karate

És un art marcial tradicional del Japó que es pot practicar en totes les edats, per aquest motiu oferim les classes d'infantil des dels 4 anys i les d'adults des dels 14.

La pràctica d'aquest esport proporciona un seguit de beneficis, tal com la millora de la coordinació psicomotriu, el desenvolupament de les destreses, els reflexos i les reaccions i una descàrrega d'energia.
A més, afavoreix l'augment de la concentració, ajuda a conèixer-se més a un mateix i a controlar-se, generant un increment de la confiança i l'autoestima..

Aquesta disciplina ensenya uns valors fonamentals de responsabilitat, disciplina i respecte a tot el que ens envolta, relacionat amb el desenvolupament de la força, l'equilibri, la velocitat i la flexibilitat.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.