Golden Woman
L'entrenament està dirigit a l'etapa de perimenopausa, menopausa o posteriorment a aquestes etapes, enfocat a dones que volen fer exercici físic inclus quan mai han tingut l'oportunitat. Són grups reduïts per poder adaptar-lo a cadascuna segons allò que necessiti i s'entrena de forma específica per millorar tot el cos.
 
És un entrenament de força complet per millorar la postura i enfortir la musculatura de forma respetuosa amb el teu sòl pèlvic i el teu abdomen i prevenir l'osteoporosi, guanyar agilitat, força i veuret i sentir-te millor. També realitzem un treball específic de faixa abdominal i sòl pelvià, ja sigui com a readaptació o per enfortir que són molt importants que es treballin en aquesta etapa.
 
L'horari és dimarts i dijous a les 19:30h.
 
Per més informació contacteu amb Raquel Barrachina al seu instagram @raquel.barrachina o al gimnàs al 973266195.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.