Com puc donar-me d'alta?

Com puc donar-me d

14/05/2019

Podràs donar-te d'alta de manera ràpida i senzilla a través de la nostra web o presencialment al gimnàs. Si ho fas a través de la web, els passos són els següents:

1. Fes clic a "Inscriu-te".

2. Introdueix les teves dades personals.

3. Escull el gimnàs i la quota que vulguis.

4. Introdueix les dades de la targeta de crèdit o de dèbit.

5. Per abonar la teva inscripció trobaràs l’opció de pagament per la web mitjançant la nostra passarel·la de pagament segura i la teva alta es farà efectiva de manera immediata.

Després dels passos anteriors únicament t'has de dirigir a recepció amb el DNI el primer dia que accedeixis al centre, els tècnics et recolliran l'empremta dactilar i et faran una fotografia. A més, t’arribarà un correu per acceptar les condicions generals del gimnàs.

Un cop finalitzat tot ja haurà acabat el teu registre i podràs accedir a les instal·lacions des d’aquell moment.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.