Entrenadors personals

Tens un objectiu i no saps com arribar-hi? No saps entrenar? Necessites ajuda?

Amb els nostres entrenadors personals treballaràs de manera específica per aconseguir els teus objectius de manera més ràpida, ja sigui millorar la teva salut, aprimar-te, guanyar musculatura, optimitzar el teu rendiment... tu decideixes!

Portaràs a terme una planificació d’entrenament totalment personalitzada pels nostres professionals qualificats amb un seguiment molt proper i constant, s’adaptarà a les teves característiques i d’aquesta manera t’ajudarem a assolir els teus objectius, guanyar motivació i autoestima.

Està dirigit a totes les persones, tant si et vols recuperar d’una lesió, si vols baixar de pes, entrenar durant l’embaràs o recuperar-te després del part, millorar la teva condició física o qualsevol objectiu que t’hagis marcat!

UNA SESSIÓ 30€

BONO DE 8 SESSIONS 200€ (caducitat de 30 dies naturals)

BONO DE 15 SESSIONS 350€ (caducitat de 60 dies naturals)

BONO DE 30 SESSIONS 600€ (caducitat de 3 mesos)

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.