EMBARÀS


L'entrenament durant l'embaràs es pot fer en entrenament personal o en grup reduït amb poques mamis per corregir bé els exercicis i poder adaptar-lo si cal. A més a més, totes les sessions grupals es fan online i presencial a la vegada, és a dir, que no has d’escollir una modalitat, sinó que cada dia pots escollir com assistir a la classe, al ser en directe i ser un grup reduit corretgeixo tant a les presencials com a les que hi ha online.

 

En els entrenaments durant l’embaràs treballem l’entrenament de força de tot el cos, sobretot ens centrem en la faixa abdominal i el sòl pelvic. A més, també fem exercici cardiovascular, de relaxació i de mobilitat pèlvica i exercicis per al moment de la dilatació i per evitar molèsties durant l’embaràs.

 

En definitiva, jo ho defineixo com un camí per empoderar-te i agafar forces per viure l’embaràs el millor possible, per un part millor i sobretot per a una millor recuperació post part.

 

Els horaris d’entrenament durant l’embaràs:

- Dimarts i dijous a les 10h

- Dimarts i dijous a les 11h

- Dilluns i dimecres a les 11h

- Dimarts i dijous a les 17:30h

- Dilluns i el dimecres a les 18:30h

- Dilluns i el dimecres a les 19:30h

 

Per més informació contacteu amb Raquel Barrachina al seu instagram @raquel.barrachina o al gimnàs al 973266195.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.