Condicions de l’ us del formulari de contacte

INFORMACIÓ BÁSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Félix Barrachina Ibáñez

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

Gestionar i respondre la seva consulta.

 

CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.

 

LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT

Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació.

 

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS

No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

 

ELS SEUS DRETS

Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Félix Barrachina Ibáñez , a Av. Doctor Fleming 31, 25006 Lleida a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.